FOR A RELAXING HOME

TV ormarić DEPART METAL ANTIQUE BRASS

647,55  (4.878,97 kn)

TV ormarić industrijskog dizajna. Izrađen od metala premazanog antiknim mesingom. Tri ladice nude obilje prostora za skladištenje.
Dimenzije: 50x115x40 cm
Brend: BePureHome
Rok za dostavu: 30-45 radnih dana

Dostupno uz narudžbu

Materijal
Završna obrada antiknog mesinga nanosi se na metal mješavinom bakra i cinka. Antikni mesing daje namještaju istrošeni zlatni izgled.

Održavanje
Svi naši metali u kolekciji temeljito su obrađeni i ne zahtijevaju nikakvu ponovnu obradu. Ako se metal ošteti, obratite se specijaliziranoj trgovini bojama. Obrađeni metal lako se čisti blago navlaženom krpom i blagim deterdžentom, a naknadno sušenje površine osigurat će rezultat bez tragova.

Dimenzije
Artikl je visok 50 cm, širok 115 cm i dubok 40 cm. Prozirna staklena polica izrađena je od sigurnosnog stakla i debljine je pola centimetra. Otvoreni pretinac ispod ima visinu od 18,5 cm i može nositi 10 kg kada je ravnomjerno raspoređen. Tri fronte ladice su visine 15,5 cm i širine 38 cm, a kapacitet svake ladice je V14 cm x Š35 cm x D39 cm. Razmak između dna i poda je 14 cm, a okvir jedinice ima kvadratni centimetar i pol. Gornji dio može nositi 8 kg, a svaka ladica ima maksimalnu nosivost od 5 kg.

Možda će vam se također svidjeti…

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.
Popust 20% na brendove Nardi, WOOOD, BePureHome, SCAB i Resol | do 21.02. | PROMO kod: LULL20